top of page
joaca1.jpg

Va asteptam cu
gradinit
a la o zi de
de joaca in curte.
VEZI OFERTA

LOC DE JOACA

Am creat primul spatiu senzorial de joaca si dezvoltare pentru copii, unde micii curiosi se pot juca in voie si pot descoperi lumea cu ajutorul simturilor.

 

Pe perioada verii, in spatiul de joaca exterior, copiii pot petrece ore intregi de distractie, in siguranta si confort, intr-un cadru natural extrem de placut.

 

Printre atractiile spatiului de joaca exterior se numara: un labirint de 35mp, o gradina senzoriala, joc de sah urias, leagan si tobogane, groapa cu nisip, trambulina, panou de catarare, pomi fructiferi ce asteapta sa fie culesi de pofticiosi si multe alte surprize gata sa fie descoperite.

Si pentru ca numele nostru este mai mult decat un nume, incurajam copii sa lase pantofiorii la o parte si sa se bucure de natura In picioarele goale. 

 

Cand vremea nu ne permite sa stam afara, gasim la fel de multe atractii si in interior.  Cei mici gasesc la noi jucarii de calitate, din lemn si alte materiale naturale, precum si echipamente ce ii ajuta sa descopere lumea cu ajutorul simturilor si sa-si dezvolte abilitatile motorii.

 

Toate acestea si multe alte surprize, se gasesc intr-un spatiu sigur si curat, sub blanda noastra supraveghere.

Despre joaca adevarata

 

Suntem suporterii jocului adevarat, liber si nestructurat, cat mai aproape de natura si inconjurat de alti copii. Gasiti mai jos 3 motive stiintifice pentru a-i lasa pe copii sa se joace:

1. Joaca contribuie la dezvoltarea cognitiva, fizica, sociala si emotionala a copiilor

2. Prin joaca, copiii isi intaresc numeroase conexiuni neuronale care altfel ar disparea, ducand la dezvoltarea sanatoasa a creierului

3. Joaca este cel mai bun instrument de invatare si descoperire a lumii inconjuratoare

 

Va asteptam la joaca! 

 

joaca4
joaca3
joaca11
joaca10
joaca20
joaca9
joaca2
joaca5
joaca1
joaca13
joaca12
joaca14
joaca22
joaca7
joaca15
joaca18
joaca16
joaca8
joaca17
joaca19
bottom of page