top of page

DETALII ATELIERE SI CURSURI

ORA DE JOACA SENZORIALA

Program: in fiecare marti de la 18.00 la 19.30 

                  in fiecare miercuri de la 10.30 la 12.00

 

Grupa de varsta: 1-4 ani

Pret: 40 ron/sedinta; 140 ron/ abonament 4 sedinte 

Atelier de joaca senzoriala

Joaca senzoriala reprezinta un mod extraordinar de stimulare a mintii copiilor la un nivel profund, ceea ce pe termen lung creeaza mai multe legaturi neuronale respectiv o inteligenta mai ridicata.

Astfel ca va propunem o sesiune de joaca adevarata, in care sa exploram impreuna texturi, culori, mirosuri, sa ne jucam cu manutele descoperind magia lumii ce ne inconjoara.

Fiecare sedinta contine 3 activitati senzoriale pe care micii curiosi sunt invitati sa le descopere prin joc liber si explorare, bine-nteles avand la dispozitie materiale pregatite special pentru aceste activitati. Ele sunt gandite astfel incat sa activeze toate simturile si sa ajute copiii la dezvoltarea aparatului motor precum si a deprinderilor specifice varstei.

Activitatile se desfasoara impreuna cu un insotitor, pentru ca micutii se simt confortabil in general langa cineva familiar. 
Nu avem limita inferioara de varsta insa pentru a putea participa in siguranta la activitatile pregatite, copiii trebuie a fi trecut de perioada in care totul se baga in gura.

 

Inscrierile se fac pe mail, la adresa atelier@inpicioarelegoale.ro, la telefon 0755 999 109 sau prin formularul de inscriere​.

Acest atelier se desfasoara in spatiul de joaca si este o combinatie intre activitatile pregatite si joaca libera.

Anchor 1
joaca senzoriala
joaca senzoriala
joaca senzoriala
joaca senzoriala
joaca senzoriala
joaca senzoriala
joaca senzoriala
bottom of page