top of page

TABARA URBANA DE DEZVOLTARE PERSONALA

“MESTER DE JUCARII”

9-13 IULIE 2018

 

Va propunem sa petreceti 5 zile intr-o tabara urbana de vara chiar in Bucuresti, in care copiii se bucura cat este ziua de lunga de un spatiu generos in aer liber, se joaca, creeaza, isi dezvolta aptitudini de comunicare si lucru in echipa si isi fac noi prieteni.

 

Tabara se adreseaza copiilor cu varsta intre 6 si 10 ani. Programul taberei va consta in ateliere de creat jucarii, activitati de valorificare a jucariilor create, jocuri si activitati de cunoastrere si dezvoltare personala. Prin aceste activitati ne propunem sa oferim copiilor o experienta memorabila de vacanta dar in acelasi timp sa ii ajutam sa-si creasca increderea in sine prin reusita realizarii unor jucarii, sa isi dezvolte atentia, rabdarea, creativitatea si motricitatea fina prin atelierele propuse, sa invete lucreze eficient in echipa, sa comunice si sa se asculte unii pe altii.

 

In felul acesta, copiii se pot bucura din plin de vacanta, pot trai experienta unei tabere insa fara a parasi confortul caminului si pot invata in joaca multe lucruri noi.

Perioada de desfasurare: 9-13 iulie, zilnic de la 8.30 la 18.00

Programul unei zile:

- intre orele 8.30 si 9 ne strangem

- jocuri prin care sa ne cunoastem/sa ne imprietenim si ne crestem nivelul de energie

- atelier de creat jucarii din diferite materiale si folosind diverse tehnici

- masa

- relaxare

- jocuri si activitati de valorificare a jucariilor create

- joaca libera prin curte

 

Varsta: 6-10 ani

Numar de copii: minim 8, maxim 12

Masa: va fi asigurata de HomeMade Food si va contine 2 feluri de mancare la pranz si doua gustari. Mancarea este gatita sanatos, ca la mama acasa, fara aditivi.

Pret: 550 ron (include masa, bauturile plus toate materialele ce vor fi folosite)

 

Unde: In picioarele goale, o oaza urbana de joaca si dezvoltare pentru copii – Str. Malva nr. 39, sector 3 (in apropierea statiei de metrou N. Grigorescu)

 

Inscrierile se primesc pana la data de 23 iunie la adresa de email: joaca@inpicioarelegoale.ro. Dupa confirmarea numarului minim de copii, pentru rezervarea locului se percepe un avans de 200ron, iar diferenta se achita in saptamana anterioara taberei.

 

Atentie!!! Acesta nu este un curs, o scoala de vara sau un program gen after school – incercam sa creem atmosfera unei tabere, cu multa distractie, cu activitati cat se poate de mult in aer liber, cu prieteni noi si experiente de neuitat.

In cazul in care nu se strange numarul minim de copii pana la 30 iunie, tabara nu se va tine.

 

Va asteptam cu drag si cu chef de joaca!

bottom of page