top of page

DETALII ATELIERE SI CURSURI

Joaca de-a Actorul

Program: in fiecare miercuri de la 18.30 la 19.30 

                 MODUL NOU - incepand din 1 februarie

        

Grupa de varsta: 4-8 ani

Pret: 150 lei/ luna (4 sedinte) 

Numar de copii: 6-12

Loc de relaxare parinti

Copiii adora sa se exprime. Jocurile de rol sunt jocurile lor preferate inca de la varste foarte mici. Folosindu-ne de aceasta predilectie  a copiilor de a se  juca si interpreta roluri incercam sa rezolvam mici probleme pe care copiii le-ar putea avea, cum ar fi dictia, neîncrederea, lipsa de concentrare.
La acest curs insa, noi nu ne propunem sa facem din copii actori, si tocmai de aceea nu l-am numit “actorie”, ci “joaca de-a actorul”. Actoria te pregateste pentru scena, joaca de-a actorul te ajuta sa nu te simti stingherit cand vorbesti in public, sa fii natural in miscari si in exprimare, sa comunici si sa-ti exprimi emotiile cu usurinta. Tot cursul se desfasoara sub forma de jocuri adaptate grupei de varsta, copii nerealizand ca sunt pusi sa-si depaseasca niste bariere.

 

Inscrierile se fac pe mail, la adresa joaca@inpicioarelegoale.ro, la telefon 0755 999 109 sau prin formularul de mai inscriere​. Plata se face cash, la inceputul modulului.

Toate cursurile si atelierele noastre ofera si o ora de acces gratuit la spatiul de joaca (inainte sau dupa atelier, in functie de program).

bottom of page